NUITEQ Stage blogg

Blogg

5 interaktiva ramverk för möten

January 20, 2022, Jimmy Antonsson

Vad får folk att säga “Det här mötet borde bara ha varit ett mail!” även efter det att den som arrangerat mötet arbetat hårt i flera dagar för att förbereda en presentation? Företag av alla storlekar försöker anpassa sig efter den nya miljön som innebär en hybrid arbetsplats, samtidigt förändras...

Läs mer

Planera ditt nästa kök med NUITEQ Stage!

January 13, 2022, Hugo Karlberg

Oavsett om du jobbar inom IT eller med byggprojekt så finns det ofta ett behov att kunna planera med kunder, kollegor och partners på distans. Det är där NUITEQ Stage kommer in i bilden.

Läs mer

De bästa NUITEQ Stage förbättringarna 2021

January 07, 2022, Jimmy Antonsson

Året 2021 har passerat och det nya året har precis börjat. Trenden med remote work och asynkron kommunikation gör att människor vill spendera mindre tid i möten men få mer gjort - det är receptet!  🥣

Läs mer

3 anledningar till att Hybrida möten blir smidigare i NUITEQ Stage

December 22, 2021, Jimmy Antonsson

Ytterligare uppdateringar släpps som gör hybrida möten enklare att leda i NUITEQ Stage. Samarbetsplattformen har gjorts mer komplett genom tre tydligare alternativ för skärmdelning, integrering med din arbetsgivares kalenderapplikation och att “räcka upp handen” har tillgängliggjorts i video...

Läs mer
Update Image

Ytterligare uppdateringar som underlättar det hybrida mötet

December 08, 2021, Jimmy Antonsson

NUITEQ Stage släpper ytterligare uppdateringar som ger dig som mötesledare (host) möjlighet att visuellt kommunicera tydligare, kontrollera mötet och förbättrar möjligheten att förbereda och följa upp på de möten som du är engagerad i!

Läs mer

Arbetsplatsträffar (APT) har fått en ny bästis

December 01, 2021, Jonas Mårtensson

Arbetsplatsträffar (APT) - Ett återkommande möte för många organisationer i den offentliga sektorn. Mötet där dialog förs om utvecklingen och de utmaningar verksamheten står inför.

Läs mer

NUITEQ Stage rekommenderas som en digital samarbetsplattform

November 18, 2021, Hugo Karlberg

NUITEQ Stage kan stolt säga att vi rekommenderas av dEsam som en av samarbetsplattformarna i deras rapport. I samband med detta har vi släppt en pressrelease.

Läs mer

Mallar

November 12, 2021, Hugo Karlberg

En guide till mallar i NUITEQ Stage och hur de kan användas.

Läs mer

NUITEQ Stage uppdateringar 12 Nov 2021

November 11, 2021, Hugo Karlberg

Nya uppdateringar för NUITEQ Stage, vi släpper möjligheten att skapa geografiska former, uppdaterar gamla funktioner och överlag förbättrar användarupplevelsen.

Läs mer

Uppdateringar NUITEQ Stage

October 12, 2021, Hugo Karlberg

Listat här under är några av de sakerna vi har jobbat på och släppt till NUITEQ Stage de senaste veckorna:

Läs mer
Jimmy

Jimmy från NUITEQ gästtalare på Svavadagen: Framtidens digifysiska möten

September 09, 2021, Hugo Karlberg

En heldag om framtidens möten. Dagen arrangeras av NUITEQ's partner Svava, Svava är ett verktyg för att skapa mer engagerande och effektiva digitala möten och workshops. Vi på NUITEQ har äran att en av paneldeltagarna är vår alldeles egna Jimmy Antonsson, produktchef för NUITEQ Stage.

Läs mer

NUITEQ Stage September uppdateringar

September 07, 2021, Hugo Karlberg

September uppdateringar NUITEQ Stage

Läs mer

NUITEQ Stage uppdateringar 17 augusti 2021

August 18, 2021, Hugo Karlberg

Denna veckas uppdatering innehåller ny design på några av våra verktygsfält och optimeringar.  Det nya verktygsfältet är inte bara lättare att arbeta med, utan även smartare, då det flyttar på sig själv så det alltid finns tillgängligt och inte är i vägen. Nu kan ni även gå in och se vilka...

Läs mer

Teams ratas av myndigheterna

August 05, 2021, Hugo Karlberg

Teams ratas av myndigheterna, SVT går ut med att Teams inte håller standarden när det kommer till säkerhet gällande dina videosamtal.

Läs mer
SWOT Analysis

Delta i säkra digitala möten med NUITEQ Stage

May 26, 2021, Alina Chioran

Skellefteå, Sweden, 26 Maj 2021 - NUITEQ®, ett mjukvaruföretag som gör det lättare för människor, grupper och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt, tillkännager idag de nya säkerhetsfunktioner för sin digitala mötesplattform NUITEQ Stage.

Läs mer

4 säkra sätt att göra sig av med trötthet vid digitala möten

April 07, 2021, Alina Chioran

Det råder ingen tvekan om att arbeta hemifrån fick en rejält skjuts det senaste året. Vi har sett produktiviteten växa och stora företag fattar drastiska beslut för att låta sina anställda arbeta på distans för alltid. Å andra sidan har vi stött på nya problem som trötthet i digitala möten. I...

Läs mer
Stage 1280x720

NUITEQ förnyar det digitala mötesrummet med en ny online-lösning för workshops

January 13, 2021, Alina Chioran

Skellefteå, Sverige, 13 januari 2021 - NUITEQ®, ett mjukvaruföretag som gör det lättare för människor, grupper och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt, är stolta över att tillkännage lanseringen av sin innovativa lösning för online workshops, NUITEQ Stage, i Sverige.

Läs mer