NUITEQ Stage blogg

BLOGG

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Uppdateringar NUITEQ Stage

Listat här under är några av de sakerna vi har jobbat på och släppt till NUITEQ Stage de senaste veckorna:

Läs mer

Jimmy från NUITEQ gästtalare på Svavadagen: Framtidens digifysiska möten

En heldag om framtidens möten. Dagen arrangeras av NUITEQ's partner Svava, Svava är ett verktyg för att skapa mer engagerande och effektiva digitala möten och workshops. Vi på NUITEQ har äran att en av paneldeltagarna är vår alldeles egna Jimmy Antonsson, produktchef för NUITEQ Stage.

Läs mer

NUITEQ Stage September uppdateringar

September uppdateringar NUITEQ Stage

Läs mer

NUITEQ Stage uppdateringar 17 augusti 2021

Denna veckas uppdatering innehåller ny design på några av våra verktygsfält och optimeringar.  Det nya verktygsfältet är inte bara lättare att arbeta med, utan även smartare, då det flyttar på sig själv så det alltid finns tillgängligt och inte är i vägen. Nu kan ni även gå in och se vilka...

Läs mer

Teams ratas av myndigheterna

Teams ratas av myndigheterna, SVT går ut med att Teams inte håller standarden när det kommer till säkerhet gällande dina videosamtal.

Läs mer
SWOT Analysis

Delta i säkra digitala möten med NUITEQ Stage

Skellefteå, Sweden, 26 Maj 2021 - NUITEQ®, ett mjukvaruföretag som gör det lättare för människor, grupper och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt, tillkännager idag de nya säkerhetsfunktioner för sin digitala mötesplattform NUITEQ Stage.

Läs mer

4 säkra sätt att göra sig av med trötthet vid digitala möten

Det råder ingen tvekan om att arbeta hemifrån fick en rejält skjuts det senaste året. Vi har sett produktiviteten växa och stora företag fattar drastiska beslut för att låta sina anställda arbeta på distans för alltid. Å andra sidan har vi stött på nya problem som trötthet i digitala möten. I...

Läs mer
Stage 1280x720

NUITEQ förnyar det digitala mötesrummet med en ny online-lösning för workshops

Skellefteå, Sverige, 13 januari 2021 - NUITEQ®, ett mjukvaruföretag som gör det lättare för människor, grupper och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt, är stolta över att tillkännage lanseringen av sin innovativa lösning för online workshops, NUITEQ Stage, i Sverige.

Läs mer