3 anledningar till att Hybrida möten blir smidigare i NUITEQ Stage

Ytterligare uppdateringar släpps som gör hybrida möten enklare att leda i NUITEQ Stage. Samarbetsplattformen har gjorts mer komplett genom (1) tre tydligare alternativ för skärmdelning, (2) integrering med din arbetsgivares kalenderapplikation och (3) att “räcka upp handen” har tillgängliggjorts i video fullskärmsläget!


1. Skärmdelning med tre olika alternativ

När någon delar skärm så kan du nu smidigare bestämma storlek på själva skärmdelningen på din dator. Ibland kanske du vill se presentationen i helskärm, medan ibland kompletterar informationen från skärmdelningen något ni redan har på boarden vilket då leder att du fördelaktigt minskar skärmdelningen så den inte täcker hela fönstret. Det “lilla fönstret av skärmdelningen” kan du dessutom flytta runt på boarden, så den inte stör eller skymmer annat innehåll! De 3 olika möjligheterna för  skärmdelning har framhävts och fått ett nytt utseende. Något som våra användare bedöms som positivt, “det är tydligare hur och att man kan byta mellan de olika alternativen” säger en användare. Så, glöm inte bort att testa i ditt nästa NUITEQ Stage möte!

Screensharing2. Inbjudningslänk integrerar med din egen kalender

Många mötesvärdar och deltagare bjuder in genom att helt enkelt kopiera webbadressen (www.nuiteqstage.se/board/…” och sedan skicka iväg till mötesdeltagarna. Alternativt att lägga in länken i sin kalenderapplikation och sedan bjuda in. Möjligheten att bjuda in direkt från NUITEQ Stage, utan att kopiera länkar, har nu blivit enklare. Från Inbjudningsfunktionen kan du nu som mötesvärd skicka iväg ett inbjudningsmail till deltagarna, och till sig själv får du en direktlänk där du kan inkludera mötet i din Google Kalender eller iCal/Outlook Kalender! På så sätt får också alla deltagarna möteslänken i sin kalender, inte bara sin sin email inkorg!

Calender Invite3. “Räck upp handen om du vill prata!”

Att räcka upp handen är en populär funktion för många, det gör den tydligt och enkelt för mötesvärden att veta vem som vill ha ordet. Du slipper ha på kameran och vifta min din arm, istället klickar du på en knapp och väntar stillsamt på din tur. Nu kan du som mötesvärd också använda denna funktion i videoläget (för dig som deltagare kommer denna möjlighet i januari 2022).

Raise Hand