NUITEQ Stage ger Rocket.Chat användare säkra moderna möten

NUITEQ skapar lösningar som gör det enklare för myndigheter, organisationer och företag att samarbeta digitalt. Företagets digitala mötestjänst NUITEQ Stage rekommenderades nyligen som mötestjänst av en stor grupp bestående av både offentliga organisationer och kommuner i deras undersökning av alternativ till amerikanska samarbetslösningar.

- Genom vårt teknikpartnerskap kommer vi att erbjuda användarna en ny typ av möte som bryter det traditionella mötesformatet mot en mer engagerande, effektiv och ändamålsenlig mötesform. Detta är ett samarbetsmötesformat med whiteboarding, anteckningar, kommentarer och med integrationen Rocket.Chat kommer en säker och beständig chatt till NUITEQ Stage. Harry van der Veen, vd och medgrundare av NUITEQ.

Tillväxten av digitalt arbete, distansarbete/hybridarbete, undervisning och lärande har lett till ett explosionsartat behov av teknik för samarbete online. Samtidigt förblir efterlevnad och säkerhet viktiga utmaningar. Med detta partnerskap erbjuder NUITEQ och Rocket.Chat den offentliga sektorn och privata företagsorganisationer möjligheten att samarbeta digitalt på ett säkert och GDPR-kompatibelt sätt.

Integrationen gör det enkelt att starta en whiteboard-session inne i Rocket.Chat och underlätta ett modernt möte med NUITEQ Stage. Följaktligen kan teammedlemmar och/eller partners arbeta effektivt tillsammans samtidigt som de samarbetar med en omni view-lösning.

- Med NUITEQ som teknikpartner erbjuder vi gemensamt engagerande samarbete i realtid där, under videosamtal, Rocket.Chats kunder har möjlighet att utnyttja de avancerade whiteboard-funktionerna som NUITEQ Stage erbjuder. De moderna mötesfunktionerna i NUITEQ Stage, dvs. att dela tankar, ritningar, idéer och dokument under möten, kommer att vara ett stort bidrag för Rocket.Chats kunder. Bruno Weiblen, general manager på Rocket.Chat.

NUITEQ Stage-appen finns inom kort tillgänglig mot betalning som digitalt arbetsrum på Rocket.Chats marknadsplats.