NUITEQ Stage rekommenderas som en digital samarbetsplattform

eSam "Våra medlemmar vill tillvarata digitaliseringens möjligheter, både för att underlätta vardagen för privatpersoner och företag och för att använda våra gemensamma resurser ansvarsfullt och effektivt."

Digital samarbetsplattform - det finns lämpliga och lagliga alternativ för offentlig sektor, ett eSam uppdrag som man kan läsa mer om här.

NUITEQ Stage kan stolt säga att vi rekommenderas i deras rapport som en av samarbetsplattformarna. I samband med detta har vi släppt en pressrelease som ni kan läsa här:

NUITEQ Stage rekommenderad som digital samarbetsplattform av eSam

Skellefteå, Sverige, 18 november 2021 - NUITEQ, ett svenskt mjukvaruföretag som gör det lättare för människor, grupper och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt, är stolta över att tillkännage att NUITEQ Stage är rekommenderad som lämplig, laglig och säker samarbetsplattform för offentliga organisationer enligt rapporten ”Digital samarbetsplattform för offentlig sektor”, publicerad idag.

"Att NUITEQ har blivit rekommenderad som lämplig leverantör till offentliga organisationer gör oss extra stolta. Det är en kvalitetsstämpel vi fått. Vi har jobbat för att säkerheten inte ska vara i vägen för användaren utan låta mötena ha sin gång och leda till resultat. Vår samarbetsplattform NUITEQ Stage är inte bara enkel att använda utan den stödjer hela mötesprocessen i förberedelser, under själva mötet samt dokumentation och uppföljning. säger Tomas Marklund, säljchef NUITEQ Sverige

Idag har eSam publicerat en rapport ”Digital samarbetsplattform för offentlig sektor” [dSam] där NUITEQ Stage är en lösning som uppfyller kraven som offentlig sektor har gällande molntjänster. NUITEQ Stage lyfts fram som en spännande lösning som sätter kreativt samarbete i centrum och användarupplevelsen beskrivs i rapporten: ”NUITEQ Stage har ett responsivt gränssnitt och det var enkel att komma igång med. Utöver Whiteboard finns chatt och video möjlighet direkt i samma webbfönster.”

Myndigheter och organisationers förväntningar på datasäkerhet och integritet har ökat under de senaste åren och nya förordningar har införts i Sverige och EU. På NUITEQ har säkerheten för användarnas data och våra produkter högsta prioritet så att våra kunder kan känna sig säkra i sina digitala möten där krav på integritet, autentisering, kryptering står i fokus.

NUITEQ Stage är en premium lösning som är enkel att använda och dessutom tillgänglig på svenska servrar. Användare har också möjlighet att verifiera och autentisera identiteten hos betrodda mötesdeltagare genom BankID. Professionella tjänster är en viktig del av vårt totala erbjudande då vi vill säkerställa hög användarnöjdhet och verksamhetsnytta.

Rapporten från eSam är ett resultat av ett projektarbete som ett antal offentliga organisationer har varit involverad i och som har haft i syfte att undersöka om det finns lösningar som kan utgöra en samarbetsplattform för en organisation inom offentlig sektor med de krav som ställs på dessa verksamheter. Uppdragets syfte var att hitta lämpliga och lagliga alternativ till amerikanska molntjänster. Arbetet startade som en konsekvens av att Skatteverket och Kronofogdemyndigheten under våren 2021 utredde ersättning av programvaran Skype för företag med molntjänsten Teams som huvudsaklig video- och samarbetsplattform. 

Om NUITEQ

NUITEQ är ett mjukvaruföretag som skapar lösningar som gör det lättare för grupper, skolor och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt.

Vi tror alla kan delta, dela med sig, lära sig och få inspiration genom smartare interaktion utan digitala gränser.

Med NUITEQs lättanvända digitala verktyg för samarbete drar kunder och användare nytta av förbättrad kreativitet, engagemang och resultat. Vår prisbelönta mjukvarulösning används av kunder i över 70 länder.

NUITEQ® och Natural User Interface® är registrerade varumärken, trademarks of Natural User Interface Technologies AB i Sweden, EU, och USA.

För mer information, besök nuiteqstage.se

Kontakt: Tomas Marklund, Sales Manager NUITEQ

E-post: tm@nuiteq.com

Telefon: 070-228 54 07

Kontakt: Jonas Mårtensson Senior Sales Executive NUITEQ

E-post: jm@nuiteq.com

Telefon: 070-896 96 94


Vill ni lära er än mer om NUITEQ Stage, hur NUITEQ Stage kan användas som en hybrid samarbetsplattform för framtidens möten och hur företag lättast kan anpassa sig utefter förutsättningarna efter en pandemi och den nya hybrida arbetsformen där vissa arbetar på distans och några är tillbaka på kontoret. Hör av er direkt till oss så kan vi dela med av oss av vad vi har lärt oss av genom att i över 15 år skapat lösningar som gör det lättare för grupper, skolor och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt.