NUITEQ tillsätter en Customer Success Manager

Skellefteå, Sverige, 11 maj, 2022 - NUITEQ®, ett samarbetande mjukvaruföretag som gör det möjligt för team, utbildningsinstitutioner och företag att lägga till värde genom smartare mänsklig interaktion, tillkännager idag att de har utsett Janni Larsen till Customer Success Manager.

Janni ansluter till NUITEQ för att förstärka en redan motiverad grupp människor vars syfte är att bidrag till en värld där alla kan delta, utbyte, lära sig och utan digitala gränser inspireras av smartare mänskliga samarbeten. Hon tar med sig årtionden av samlade erfarenheter av försäljning och mjukvaruutveckling 

I hennes roll kommer Janni att vägleda NUITEQ’s användare från ”ax till limpa”, hålla de i handen, för att hjälpa de att bli framgångsrika. Hon kommer att ha ett nära samarbeta med både vårt briljanta säljteam och det kvalificerade produktutvecklingsteamet. Eftersom NUITEQ är ett kundcentrerat företag kommer Janni, i sin roll, främst att fokusera på att hålla användarna nöjda.

Hennes samlade erfarenheter inom mjukvaruutveckling, försäljning och kundsupport kommer att bidra till NUITEQ-teamet och till vår fortsatta tillväxt. Hon kommer att vara kopplingen som kommer att hjälpa användarna att engagera sig och att företaget utmärker sig med kundernas framgångar.

Hennes positiva syn på livet och sättet hon tacklar utmaningar, kommer att lyfta NUITEQ-andan ytterligare.

”Jag har alltid varit fascinerad av människa-maskin-integration med avseende på människans behov. Frågor som; Hur kan ett mjukvaruverktyg intuitivt hjälpa människor att använda det? Hur kan vi få programvaran att underlätta arbetsdagen?

Jag blev genast intresserad av NUITEQ första gången jag hörde om bolaget. Det tog mig några år med att tjuvkika på företaget från sidolinjen, innan jag tog steget fullt ut och aktivt sökte en tjänst här på NUITEQ.

Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med alla kompetenta personer här på NUITEQ. Jag älskar dynamiken av en normal arbetsdag. Atmosfären och arbetsetiken är precis vad jag söker efter och direkt kände jag mig som hemma. – NUITEQ består av min ’typ av folk’.” säger Janni Larsen, NUITEQ’s Customer Success Manager.

”Vi är glada över att Janni har anslutit sig till NUITEQ. Redan efter ett par dagar märkte vi vilken positiv inverkan hon har. Med sin erfarenhet av att arbeta som projektledare, produktägare, scrum master, release manager samt försäljning och kundsupport kommer hon att tillföra ett enormt värde till vårt team.” säger NUITEQ’s VD och medgrundare Harry van der Veen.

Född I Danmark, uppvuxen i södra Sverige och har spenderat arbetslivet i norra Sverige. I det mångkulturella NUITEQ kommer hon att lägga till ännu ett landskulturer. Janni gillar att umgås med vänner och familj över en god bit mat och ett å annat brädspel. Hon fokuserad på en utbildning som Designingenjör vid Luleå tekniska universitet. Innan hon anslöt till NUITEQ arbetade hon hos Elecosoft Consultec AB.

Vi söker alltid begåvade personer att ansluta till vårt team. Om du vill bli en del av en kreativ och innovativ grupp av personer i en rolig och givande miljö, tveka inte att tag kontakt med oss genom att klicka på knappen nedan:

OM NUITEQ

NUITEQ är ett mjukvaruföretag som skapar lösningar som gör det lättare för grupper, skolor och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt. Vi tror alla kan delta, dela med sig, lära sig och få inspiration genom smartare interaktion utan digitala gränser.

Med NUITEQs lättanvända digitala verktyg för samarbete drar kunder och användare nytta av förbättrad kreativitet, engagemang och resultat. Vår prisbelönta mjukvarulösning används av kunder i över 70 länder.

För mer information, besök www.nuiteq.com.

NUITEQ® och Natural User Interface® är registrerade varumärken, trademarks of Natural User Interface Technologies AB i Sweden, EU, och USA.