NUITEQ utser Marketing Officer

Skellefteå/Stockholm, Sverige, 10 februari, 2022 - NUITEQ®, ett mjukvaruföretag som gör det möjligt för team, utbildningsinstitutioner och företag att tillföra värde genom smartare mänsklig interaktion, tillkännagav idag att de har utsett Ulrika Leufstedt Holmqvist till sin marknadschef.

Ulrika ansluter sig till NUITEQ för att förstärka ett motiverat team vars syfte är att bidra till en värld där alla kan delta, utbyta, lära sig och inspireras av smartare mänskligt samarbete utan digitala gränser. Med mer än 20 års erfarenhet av B2B-marknadsföring och försäljning tar hon med sig en enorm mängd kunskap till NUITEQ. Ulrika har tidigare arbetat på IBM, Ericsson och Telia inom informationsteknologi och telekom. Under de senaste åren har hon hjälpt små svenska SaaS Start-ups att utveckla marknadsföringsstrategier samt arbeta med innehåll, paketering, prissättning, roadmap och varumärkesstrategier.

I sin roll kommer Ulrika att vara involverad i marknadsföringsrelaterade aktiviteter kring NUITEQ Stage, företagets fjärr- och hybrida samarbetslösning med integrerade videokonferenser och whiteboard.

"Jag är stolt över att ansluta mig till detta fantastiska team och företag just i denna spännande tid ur ett marknadsföringsperspektiv. Efter två veckor av att lära mig mer om företagets kultur är jag glad över att uppleva ett inkluderande och professionellt team. Jag ser detta som en möjlighet att bidra till ett spännande företag, och jag känner att jag kan göra det genom att tillämpa min omfattande kunskap inom marknadsföring och försäljning. Mitt mål är att överbrygga klyftan mellan innovation och effektivitet genom att gå från komplext och tvetydigt till enkelt, och handlingskraftigt för våra kunder”, säger Ulrika Leufstedt Holmqvist, NUITEQ Marketing Officer.

"Vi är glada över att utöka vårt marknadsföringsteam genom att knyta Ulrika till oss. Eftersom hon har arbetat i företag som IBM, Telia och Ericsson kommer hon vara ett stort tillskott i vår resa att lyfta NUITEQ till nya höjder. Hennes erfarenhet och expertis inom marknad och sälj av informationsteknologi samt molntjäster kommer att bidra mycket till vår organisation.”, säger Harry van der Veen, NUITEQ VD och medgrundare.

Ulrika har ett stort intresse för affärs- och kundutveckling. Hon försöker alltid hitta sätt att arbeta smartare både internt och när hon ger råd till kunder på deras resa. Hon kommer att ta ledningen för att säkerställa att företaget kommunicerar, skapar och levererar oöverträffat värde, "Wow!" – Till kunder, partners och samhället.

Ulrika har en kandidatexamen i kommunikation, marknadsföring/marknadsföring, allmän från DIHM Institute of Higher Marketing, från DIHM Business School.

NUITEQ letar alltid efter duktiga personer som vill vara med i vårt team. Om du vill vara en del av en kreativ och innovativ grupp människor i en rolig och givande miljö, tveka inte att kontakta oss genom att klicka på knappen nedan:

NUITEQ är ett mjukvaruföretag som skapar lösningar som gör det lättare för grupper, skolor och företag att samarbeta på ett smartare, mänskligare sätt. Vi tror alla kan delta, dela med sig, lära sig och få inspiration genom smartare interaktion utan digitala gränser.

Med NUITEQs lättanvända digitala verktyg för samarbete drar kunder och användare nytta av förbättrad kreativitet, engagemang och resultat. Vår prisbelönta mjukvarulösning används av kunder i över 70 länder.

För mer information, besök www.nuiteq.com.

NUITEQ® och Natural User Interface® är registrerade varumärken, trademarks of Natural User Interface Technologies AB i Sweden, EU, och USA.