NUITEQ Stage uppdateringar 12 Nov 2021

De senaste veckorna har vi fokuserat på att skapa bättre användarupplevelse. Det har vi gjort genom att ge möjligheten att använda former, smartare timerfunktion  och dessutom lagt till möjligheten att se hur starka era lösenord är.

Med möjligheten att lägga till former kan ni nu skapa mer interaktiva och visuella möten eller workshops när ni arbetar med NUITEQ Stage. Användandet av former kan hjälpa er att lyfta era presentationer, brainstormingen och när ni arbetar tillsammans så underlättar det samarbetet.

De geografiska formerna kan precis som allt annat i NUITEQ Stage skapas i flera olika färger.


Timern är också smartare nu. Den gömmer sig själv om tiden är satt på över en timme så den inte är i vägen. Men ni kan självfallet göra den synlig igen genom att klicka på den. Om tiden är satt längre än 15 minuter, så kommer den att varna när det är 5 minuter kvar.

Du kommer nu inte bara alltid kunna se hur starkt ert lösenord är, du kommer även nu bli påmind om att använda ett lösenord då det är förvalt att boarden ska lösenordskyddas när du skapar en ny board.

Som vanligt kan ni hitta alla kortkommandon under hjälpsektionen i NUITEQ Stage.

Kortkommandon är ett fantastiskt verktyg för att göra arbetet i NUITEQ Stage lättare och effektivare. Om ni vill ha flera tips på hur man kan jobba bättre i hybrida möten, engagera sina mötesdeltagare e.dyl. så är ni alltid välkomna att kontakta oss direkt. Vi hjälper er gärna och delar med oss av det som vi har lärt oss från år av erfarenhet genom att skapa smartare mänsklig interaktion på NUITEQ.